Välkommen till BRF Lyckegården!

Här kommer lite information till er som är nyinflyttade.

Medlemsavgiftsavierna kommer att skickas ut till er under månaden från vårt förvaltningsbolag Brinkeberg. Kontakta dem om ni önskar autogiro.

P-platser finns att hyra. Priset är f.n. 200 kr per månad. Kontakta oss angående lediga P-platser så ordnar vi med ett hyreskontrakt om det finns några platser lediga. I annat fall sätter vi upp er på en kölista. Besöksparkering finns på gatan på Baazgatan eller på grannföreningens parkeringsplats på Gladiolusgatan. Vi har även Gästparkering.

Garageplatser finns till uthyrning men det är dock kö. Priset är f.n. 600 kr per månad. Kontakta oss angående lediga garageplatser för att ställa upp er i kö.

All felanmälan skickas till styrelsen@brflyckegarden.se eller lägg ett meddelande i föreningsbrevlådan på Baazgatan 1. Vid AKUTÄRENDEN som kräver omedelbar åtgärd finns journumret 0703-208 192

Tvättstugorna är bokningsbara med 3 pass per tvättstuga och dag. Bokning sker med tvättlåset på bokningstavlan i tvättstugan. Observera att strömmen till maskinerna bryts kl. 20.00 så se till att all tvätt är färdig då för att kunna få ut er tvätt ur maskinerna. Torkrummet kan användas till kl. 21.00.

Har ni behov av extra förråd så finns det förråd att hyra av olika storlekar. Kontakta oss angående lediga förråd om ni är intresserade.

Cyklar skall stå antingen i cykelställen eller i cykelrummen. Ingenting får stå i trapphusen. Kontakta oss för att få en fullmakt att köpa en nyckel hos Mölndals Lås.

Kabel-tv levereras Telia.

Bredband finns framdraget och kan beställas från Telia eller Bredbandsbolaget.

Källsortering finns på gården, glas kan slängas på återvinningsstationen vid Circle K/Netto. Allt annat måste köras till återvinningscentral. Ingenting får ställas i cykelrum eller i källargångar. För att få ett ÅVC-kort, kontakta oss.

Kontakta oss via e-post (styrelsen@brflyckegarden.se) eller brev i föreningsbrevlådan på Baazgatan 1. Torsdagar (ej helgdagar) mellan 18–21 går det att nå oss på telefonnummer 0706-415 440. Vi ber er respektera att vi inte tar emot samtal på våra privata telefoner!

Med vänliga hälsningar

Styrelsen