Välkommen till BRF Lyckegården!

Här kommer lite information till er som är nyinflyttade.

Medlemsavgiftsavierna kommer att skickas ut till er under månaden från vårt förvaltningsbolag Primär. Kontakta dem om ni önskar autogiro.

P-platser finns att hyra. Priset är f.n. 250 kr per månad för vanliga platser och 450 kr per månad för laddplatser. Kontakta oss angående lediga P-platser så ordnar vi med ett hyreskontrakt om det finns några platser lediga. I annat fall sätter vi upp er på en kölista. Besöksparkering finns på gatan på Baazgatan eller på grannföreningens parkeringsplats på Gladiolusgatan.

Garageplatser finns till uthyrning men det är dock kö. Priset är f.n. 700 kr per månad. Kontakta oss angående lediga garageplatser för att ställa upp er i kö.

All felanmälan skickas till styrelsen@brflyckegarden.se eller lägg ett meddelande i föreningsbrevlådan på Baazgatan 1. Vid AKUTÄRENDEN som kräver omedelbar åtgärd finns journumret 0760-22 49 69

Tvättstugorna är bokningsbara med 3 pass per tvättstuga och dag. Bokning sker med tvättlåset på bokningstavlan i tvättstugan. Observera att strömmen till maskinerna bryts kl. 20.00 så se till att all tvätt är färdig då för att kunna få ut er tvätt ur maskinerna. Torkrummet kan användas till kl. 21.00.

Har ni behov av extra förråd så finns det förråd att hyra av olika storlekar. Kontakta oss angående lediga förråd om ni är intresserade.

Cyklar skall stå antingen i cykelställen eller i cykelrummen. Ingenting får stå i trapphusen. Kontakta oss för att få en fullmakt att köpa en nyckel hos Mölndals Lås.

Digital-tv levereras av Telia och är inkluderad i månadskostnaden.

Bredband levereras av Ownit och kopplas in i Bredbandsbolagets gamla uttag. Även bredbandet är inkluderat i månadskostnaden.

Källsortering finns vid parkeringen längs med Gladiolusgatan, glas kan slängas på återvinningsstationen vid Circle K/Coop. Allt annat måste köras till återvinningscentral. Ingenting får ställas i cykelrum eller i källargångar. Boende i Mölndal har access till kommunens Återvinningscentraler (ÅVC). Inpassering sker med ditt körkort.

Påsar till matavfall finns i barnvangsrummen till respektive trapphus. Det fylls på så fort vi får fler påsar.
När miljöhuset är färdigt så kommer alla påsar att hämtas där. Baazgatan 1A får hämta i Baazg 3A och Gladiolusgatan 2C hämtar i Gladiolusg 2B

Föreningslokal finns att hyra med eller utan sovdel. För fest eller övernattning. Mer info finns under kontakt

Kontakta oss via e-post (styrelsen@brflyckegarden.se) eller brev i föreningsbrevlådan på Baazgatan 1. Tisdagar och torsdagar (ej helgdagar) mellan 18 och 20 går det att nå oss på telefonnummer 0760-22 49 69. Vi ber er respektera att vi inte tar emot samtal på våra privata telefoner!

Med vänliga hälsningar

Styrelsen